Pracownik produkcyjny, pakowanie i przepakowywanie produktów mięsnych

Ogłoszenie: Aktualne

Warunki

Niderlandy (Holandia)

Prowincja: Brabancja Północna

Miasto: Son

Stawka: 10.41€

Ilość zmian: 2

Opis stanowiska

Pracownik produkcyjny jest odpowiedzialny za pakowanie i przepakowywanie produktów mięsnych (pakowanie i układanie kawałków mięsa na tacki).

Temperatura w miejscu pracy wynosi około 5-6°C.

Zakład ten stosuje bardzo surowe zasady higieniczne: zabronione jest malowanie paznokci, sztuczne paznokcie, biżuteria, makijaż oraz perfumy.

Wymagania

Komunikatywny angielski lub niderlandzki

Więcej informacji

Jeśli jesteś zainteresowany tą oferta pracy, nie czekaj! aplikuj już teraz!

Inne oferty pracy

Jeśli ta propozycja nie spełnia Twoich oczekiwań – sprawdź inne ofert pracy!